בלוג המתכונים של אוראו

פאי מוס גבינה ואוראו ללא אפייה

במיוחד לכבוד חג השבועות קבלו את הגרסא שלנו לעוגת הגבינה הלא אפוייה עם השדרוג המושלם של אוראו

פאי מוס גבינה ואוראו ללא אפייה

מרכיבים לקלתית אוראו:

12 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני
100 גרם ביסקוויטים
100 גרם חמאה מומסת

מרכיבים למוס גבינה ואוראו:
1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת 25% שומן,

בטמפ’ החדר
5 כפות (50 גרם) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף (10 גרם) אינסטנט פודינג וניל
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת להקצפה 38%

6 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני,

מרוסקות לפירורים

מרכיבים לקישוט:
20 עוגיות אוראו שלמות במילוי וניל או שוקו בראוני

מרכיבים לגנאש שוקולד (לא חובה):
100 גרם שוקולד מילקה אקסטרא קקאו

(או שוקולד מריר)
1/2 מיכל (125 מ”ל) שמנת להקצפה 38%

 

אופן ההכנה:

  • קלתית: במעבד מזון עם להב פלדה שמים עוגיות אוראו וביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד שמתקבלת תערובת לחה.מהדקים את התערובת לתחתית ולדופנות התבנית ומצננים במקפיא במשך כרבע שעה.
  • מוס גבינה ואוראו:בקערת מיקסר שמים גבינה, אבקת סוכר, תמצית וניל, אינסטנט פודינג ושמנת להקצפה ומקציפים יחד במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. מוסיפים פירורי אוראו ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  • יוצקים את המוס על גבי הקלתית ומיישרים את החלק העליון. מצננים במשך כשעתיים במקרר להתייצבות.
  • מקשטים את הפאי בעוגיות שלמות בצורת רעפים.
  • גנאש שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס ומתקבל גנאש אחיד. מגישים את הפאי עם גנאש חם.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5