קינוחי גבינה ואוראו – קסם קולינרי
מה יותר טעים ממתכון לעוגת שוקולד? התשובה: מתכון לעוגת גבינה ושוקולד.
המתכון הקלאסי עם תיחכום שיוסיף לקינוח טוויסט.
בארה"ב אוראו צ'יזקייק הפך כבר למותג בפני עצמו ולו מגוון של סגנונות לעוגות גבינה המשלבות בתוכן אוראו.
רשימת מכולת לבסיס:
- 150 גרם עוגיות או קרקרים ללא מלח
- 75 גרם חמאה
רשימת מכולת לעוגה:
- 200 גרם גבינת שמנת
- 250 גרם גבינת מסקרפונה
- 350 גרם שמנת מתוקה
- 150 גרם סוכר
- כפית תמצית וניל
- 100 גרם עוגיות אוראו
הוראות הכנה לבסיס:
- פוררו את הקרקרים
- ערבבו עם חמאה מומסת וצרו שכבה דקה.
הוראות הכנה לעוגה:
- ערבבו את גבינת השמנת, המסקרפונה, תמצית הוניל והסוכר.
- הקציפו את השמנת והוסיפו לגבינות.
- הוסיפו עוגיות אוראו מעוכות.
- מזגו את התערובת על הבסיסים שהכנתם קודם.
- הקפיאו ל-6 שעות לפחות
★ יש לכם רעיון למתכון המשלב עוגיות אוראו, משלכם? היכנסו לעמוד ושתפו את המתכון!
קטגוריה:
באיזה כלים השתמשתם כדי להכין את הצורה? כמה זמן להוציא את העוגות לפני ההגשה?
ניתן להשתמש בכוסות מיוחדות לקינוחים, יש בכל סופר
את העוגה יש להוציא כ-2-3 שעות לפני ההגשה