בלוג המתכונים של אוראו

צמת גבינה שוקולד לבן ואוראו

15-12 מנות | 20 דקות הכנה | קל | תבנית תנור

המרכיבים ל-2 עוגות מוארכות:

לבסיס:
1 חבילה (1 ק”ג) בצק עלים מרודד, מופשר לפי ההוראות
למלית גבינה ושוקולד:
3 מכלים (450 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה ORIGINAL
1/2 כוס (100 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל

קורט מלח:
2 ביצים גודל L
1/4 כוס (35 גרם) קורנפלור
10-8 עוגיות אוראו במילוי וניל, מפוררות גס
4 חבילות (400 גרם) שוקולד מילקה לבן או חלב

לזיגוג:
1 ביצה טרופה

לקישוט:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:

  • על משטח מקומח פורשים את יריעת הבצק ומחלקים ל-2
    חלקים. מרדדים כל חלק למלבן בעובי של כ-1 ס”מ.
  • מלית גבינה ושוקולד: שמים בקערה גבינת שמנת,
    סוכר, תמצית וניל ומלח וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים ביצים ומערבבים היטב. מוסיפים קורנפלור ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים עוגיות מפוררות ומקפלים בעדינות לפיזור אחיד בתערובת.
  • הרכבת הצמה: מניחים בשליש המרכזי של מלבן הבצק
    שתי חפיסות שוקולד צמודות זו לזו. יוצקים מעליהן חצי ממלית הגבינה ומורחים בשכבה אחידה. חותכים את שני השלישים החיצוניים של הבצק לרצועות וקולעים לצמה שתי וערב. מניחים את הצמה המעוצבת על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם יריעת הבצק השנייה, השוקולד ויתרת המלית.
  • אפייה: מחממים תנור ל-175 מעלות. מברישים את העוגות
    בעדינות בביצה טרופה. אופים במשך 35-30 דקות, או עד שהעוגות יציבות וזהובות.
  • לפני ההגשה: מפזרים אבקת סוכר בנדיבות.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5