בלוג המתכונים של אוראו

עוגת שוקולד לבן ואוראו מתכון מהיר

35 דקות
Prep: קל | בישול: קירור למשך 8 שעות | מנות: תבנית בקוטר 26 ס"מ

אחד השילובים המוצלחים ביותר של אוראו הוא עם שוקולד לבן... את המתכון הבא לקחנו מהבלוגרית סיגל ברמר, ושילבנו אותו עם עוגיות אוראו שביחד עם השוקולד הלבן הפכו לקינוח מנצח שאי אפשר להפסיק לנשנש ממנו.

עוגת שוקולד לבן ואוראו מתכון מהיר

רשימת המצרכים לתחתית:

200 גרם עוגיות אוראו

80 גרם חמאה

25 גרם קקאו

50 גרם סוכר

למוס:

200 גרם שוקולד לבן

מיכל מסקרפונה

2 מכלים של שמנת מתוקה

4 כפות אינסטנט פודינג וניל

3/4 כוס חלב

150 גרם עוגיות אוראו קצוצות גס

לציפוי:

100 גרם שוקולד לבן

2 כפות שמנת מתוקה

כפית חמאה

הוראות הכנה:

  1. התחתית: תטחנו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת תערובת דמויית חול לח. שטחו בתבנית בקוטר 26 ס"מ והניחו במקפיא למשך חצי שעה.
  2. המוס: המיסו את השוקולד הלבן במיקרוגל או בקערה חסינת חום מעל סיר עם מים רותחים (בן מארי) עד שהשוקולד נמס. (אם משתמשים במיקרוגל לבדוק לאחר דקה כי השוקולד הלבן נשרף מהר) הניחו לשוקולד להתקרר כ-10 דקות, הוסיפו אליו את גבינת המסקרפונה וערבבו עם כף עד שהמסה אחידה.
  3. הקציפו את שני מכלי השמנת המתוקה (שמרו 2 כפות בצד לציפוי) עם 4 כפות אינסטנט פודינג וניל, ו3/4 כוס חלב לקצף יציב אך לא קשה.
  4. הוסיפו את עם תערובת המסקרפונה והשוקולד הלבן לקצף השמנת המתוקה וערבבו מעט עם המיקסר עד שהתערובות מתאחדות. שפכו על גבי התחתית שבמקפיא, ישרו את המוס ושמרו במקרר.
  5. הציפוי: הניחו בספל 100 גרם שוקולד לבן, כפית חמאה, 2 כפות שמנת מתוקה והמיסו במיקרוגל עד לקבלת בלילה חלקה (לבדיקת סמיכות שימו טיפה על צלחת והכניסו למקרר לדקה. אם הציפוי מתקשה מעט זה מוכן) שפכו את הציפוי על העוגה ופזרו בצורה אחידה בעזרת הזזת העוגה בזהירות מצד לצד עד שהכל מכוסה.
  6. לסיום, קשטו בחצאי עוגיות אוראו טחונות וקררו כ- 8 שעות לפני ההגשה.

קישור למתכון המקורי בבלוג של סיגל ברמר

[ssba]
3 תגובות
  1. תהל כהן

    היי, במצרכים למוס כתוב מיכל מסקרפונה? כמה זה בגרמים?

    Star
    • Oreo

      היי תהל,
      מיכל מסקרפונה מכיל 250 מ"ל.

      Star
  2. רוני

    מה זה מיכל מסקרפונה? כמה גרם?

    Star

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות