סוכריות על מקל ממתק מרנג ואוראו - מתכון מתוק ומרשים
מחפשים מתכון ליום הולדת שגם הילדים וגם המבוגרים מאוד יאהבו? קבלו מתכון קליל לסוכריות על מקל עם אוראו
מצרכים:
4 חלבונים בטמפ’ החדר
1 + 1/2 כוסות (300 גרם) סוכר
1 כפית חומץ
4-3 טיפות צבע מאכל טבעי בגוון שאוהבים
3 יח’ עוגיות אוראו מופרדות (רק העוגייה ללא המילוי)
6 מקלות עץ וסרט לקישוט
הכנה:
- חממו תנור ל-120 מעלות.
- חממו את החלבונים והסוכר בבן מארי (סיר עם מים רותחים ובתוכו סיר קטן יותר) תוך כדי בחישה עד להמסת הסוכר (שימו לב שהסוכר לא נשרף).
- יוצקים את החלבונים לקערת מערבל והקציפו במשך 6 דקות, הוסיפו חומץ וצבע מאכל והמשיכו להקציף כ-2 דקות נוספות, עד לקבלת קרם יציב.
- מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה והניחו את מקלות העץ בתבניות.
- העבירו את הקרם לשקית זילוף ומזלפים בתנועה עגולה 6 עיגולים על התבניות כאשר המקל נשאר במרכז. מניחים עוגיית אוראו במרכז העיגול.
- אפו כשעה עד שהמרנג יבש. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו כשעתיים נוספות או למשך לילה.
- קשטו בסרט והגישו.
בתיאבון
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחגיגות יום הולדת:
עוגת שכבות אוראו צבעונית ומרשימה ליום הולדת
אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.
[ssba]קטגוריה: