בלוג המתכונים של אוראו

טארט שכבות אוראו וקרם גבינה

Oreo
30 דקות
Prep: 30 דקות | בישול: קירור: 10 שעות

עוגת מסיבה נהדרת ללא אפייה עם שכבות של עוגיות וקרם גבינה אוורירי

טארט שכבות אוראו וקרם גבינה, מתכון מנצח ואהוב על קטנים וגדולים!

מצרכים לקלתית:

2 חבילות אוראו במילוי שוקולד או וניל  (176 גרם כל אחת)

100 גרם חמאה מומסת

למלית גבינות:

1 מכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

1 + 1/4 כוסות סוכר

1 גביע (250 גרם) גבינת שמנת 16%

2 גביעי שמנת חמוצה 9%

1/4 כפית תמצית וניל

למלית אוראו:

2 חבילות אוראו וניל עם דאבל מילוי לקישוט תלתלי שוקולד מגורר

 הכנה:

  1. שימו במעבד מזון את עוגיות האוראו והפעילו עד לקבלת פירורים דקים במיוחד. הוסיפו את החמאה וערבבו היטב עד לקבלת  עיסה אחידה. הדקו היטב לתבנית האפייה ולדפנות. העבירו למקרר ל-30 דקות.
  2. בקערת מערבל הקציפו את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קרם רך וחלק. הוסיפו תוך כדי הקצפה עדינה את גבינת השמנת
  3. הוסיפו את השמנת החמוצה והווניל תוך כדי ערבול  קצר עד לקבלת קרם אחיד
  4. מרחו על תחתית הטארט שכבת קרם גבינה והניחו מעל שכבת עוגיות אוראו.  חזרו באותו האופן בשתי שכבות נוספות, לסיום מרחו שכבה חלקה של קרם גבינה וקשטו בתלתלי שוקולד מעל. מעבירים ללילה במקרר ומגישים.

 

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחגיגות יום הולדת:

עוגת שכבות אוראו צבעונית ומרשימה ליום הולדת

עוגת שוקולד חגיגית בטעם של פעם עם אוראו

 

אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכםשתפו מתכון.

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5