בלוג המתכונים של אוראו

בראוניז אוראו

עוגת בראוניז היא כנראה העוגה הכי מפורסמת בישראל, עוגה קלה להכנה וטעימה לא פחות, אז לקחנו את העוגה הזו והוספנו לה את חומר הגלם שכולם כל-כך אוהבים: אוראו! יצא טעים וגם פוטוגני - עוגת בראוניז אוראו!

אני כמעט בטוח שהעוגה הראשונה שהכנתי בחיי כשעוד גילי היה חד-ספרתי הייתה עוגת בראוניז.

למרות כל העוגות הבומבסטיות שהיו לילדים בגן ובבית הספר בימי הולדת, אני תמיד רציתי בראוניז.

זו הסיבה שהפעם נדבר על עוגת בראוניז אוראו. מה שמיוחד בעוגה הזו, היא שבזכות האוראו החבוי בתוכה,

היא נהיית סוג של עוגת שכבות מפוארת אבל בקטן – קטן של בראוניז פשוט.

אין לי ספק שתהנו:

עוגת בראוניז אוראו

רשימת מכולת:

  • תבנית בגודל 22X23
  • 180 גרם חמאה או מרגרינה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • חצי כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 4\3 כוס של קמח לבן
  • 2\1 כוס קקאו
  • 8 עוגיות אוראו במילוי וניל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 ביצים

אופן ההכנה:

  1. המיסו מעל אדים (כמו בן מארי) או במיקרוגל בפולסים קצרים את השוקולד, הסוכר והחמאה ביחד וערבבו היטב.
  2. הוסיפו את הווניל והמלח לבלילה.
  3. הוסיפו את הביצים אחת אחת ובמהירות.
  4. הבליעו לתוך התערובת את הקמח והקקאו.
  5. רפדו את התבנית בנייר אפייה ושמנו.
  6. העבירו חצי מהבלילה לתבנית.
  7. סדרו את האוראו כשכבה וכסו ביתרת הבלילה.
  8. אפו בחום של 170-180 מעלות, 25 דקות וצננו.

 

למידע אודות מידות ומשקלים לחצו פה.

אם אהבתם את המתכון הפשוט לבראוניז אוראו, תציצו במתכונים פשוטים נוספים עם אוראו:

מתכון לעוגת שיש אוראו.

מתכון לעוגה בחושה עם שקדים, קפה ועוגיות אוראו.

מתכון לחיתוכיות בצק פריך עם ממרח שוקולד, שברי שוקולד לבן ואוראו.

מתכון לעוגת גבינה עם אוראו המתכון קלאסי.

מתכון לחטיפי אוראו ופצפוצי אורז.

יש לכם מתכונים משלכם המשלבים בתוכם אוראו? שתפו אותנו כאן!

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5