בלוג המתכונים של אוראו

עוגה בחושה עם שקדים, קפה ועוגיות אוראו

מתכון לעוגה עם שקדים קפה ואוראו, מושלם לקפה של אחר הצהריים או סתם כשמתחשק פרוסת עוגה טעימה!

עוגה בחושה עם שקדים, קפה ועוגיות אוראו עם ניחוח וטעמים מעוררים לקחת את היום ולהעלות הילוך!

רשימת מכולת:

  • 1 מיכל קטן של יוגורט בטעם טבעי.
  •  3/4 כוס סוכר.
  • 1 כף סוכר רצוי חום.
  • 2 ביצים.
  • 2 כוסות קמח תופח.
  • 1/2 כוס שמן קנולה.
  • חצי כוס של עוגיות אוראו מפוררות דק.
  • 1 כף של נס קפה מגורען.
  • רבע כוס של שקדים קצוצים דק (ניתן להחליף בכל סוג של אגוז).
  • 1 כפית תמצית וניל.
  • רוטב מייפל (תוספת מעניינת, לא חובה).

אופן ההכנה:

  1. חממו תנור ל-180 מעלות.
  2. הקציפו בקערה: ביצים, שמן, סוכר ותמצית וניל.
  3. הוסיפו לתערובת שנוצרה את היוגורט ולהקציף דקה נוספת.
  4. הוסיפו בהדרגה את הקמח התופח עד שהוא נבלע בתערובת.
  5. בקערה נפרדת ערבבו את עוגיות האוראו המפוררות, השקדים, הקפה המגורען וכף הסוכר החום.
  6. שמנו תבנית ארוכה (אינגליש קייק) והעבירו חצי מהתערובת לתבנית.
  7. פזרו חצי מהתערובת של האוראו, שקדים וקפה על התערובת שתבנית.
  8. העבירו את החצי השנה של תערובת העוגה לתבנית ועליה פזרו את החצי השני של תערובת האוראו, שקדים וקפה מלמעלה.
  9. אפו כחצי שעה או עד שהעוגה מתייצבת ומקבלת צבע שחום.
  10. לאחר האפייה ניתן לזלף מעל העוגה רוטב מייפל.

אם אהבתם את העוגה הבחושה עם שקדים קפה ועוגיות אוראו שלנו?

הנה הצעות לעוד כמה עוגות אוראו  מיוחדות ומקוריות שתאהבו לאפות ובעיקר לאכול:

מתכון לעוגת שכבות שוקולד אוריאו וקרם קוקוס.

מתכון לעוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה.

מתכון לשושני תמרים,שוקולד ואוראו.

אם אתה כישרוניים יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest
קטגוריה:

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5