בלוג המתכונים של אוראו

עוגות גבינה אישיות עם פירורי אוראו

עוגות גבינה אישיות עם פירורי אוראו - קינוח קלאסי בכוסות אישיות של אורלי כהן לעוגת גבינה פירורים מנצחת. שילוב של עוגת גבינה פירורים (כן כן כמו של סבתא) אבל עם הטוויסט הקטן שלנו, החלפנו את הפירורים הרגילים עם עוגיות אוראו, חילקנו לכוסות הגשה אישיות וקיבלנו מתכון מנצח. והטעם? מרגש..

עוגות גבינה אישיות עם פירורי אוראו – ככה לא תצטרכו לחלוק עם אף אחד!

רשימת מכולת:

  • 200 גרם עוגיות אוראו טחונות

מלית גבינה:

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • חפיסת אינסטנט פודינג
  • מקציפים את כל חומרי המלית.

אופן ההכנה:

  1. הוסיפו כף אוראו טחון בכל כוס והצמידו לדפנות הכוס חצאי תותים.
  2. הזליפו 2 ס"מ קרם גבינה מעל האוראו.
  3. חזרו שנית על הפעולה להוספת 2 שכבות נוספות.
  4. קשטו בפירורים: 1/4 עוגית אוראו מצופה שוקולד ו-1/4 תות שדה.

קישור למתכון המקורי של אורלי

טיפ: ניתן לשלב כמה סוגי אוראו במתכון, אוראו מצופים שוקולד חלב ואוראו מצופים שוקולד לבן.

רוצים עוד מתכוני עוגות גבינה טובות? נסו את אלה:
עוגת גבינה "ניו יורק" במתכון פשוט
עוגת גבינה שוקולד לבן ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה
גלידת סאנדיי אוראו – מתכון קל

בואו להיות חברים שלנו גם בפייסבוק

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5