בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות שוקולד

ללא ספק, את העוגות האישיות המציאו אנשים שאוהבים לשמור את מעדני האוראו שלהם קרוב לליבם ולא לחלוק עם אחרים! אינס שילת ינאי, מהבלוג "תיק אוכל" מוכיחה שגם עם אוראו זה עובד ובגדול. הבאנו עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות שוקולד, תותים ועוד המון הפתעות מתוקות מחכות לכם בפנים..

עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות שוקולד, תותים והפתעות מתוקות

רשימת מכולת

(ל-12 יחידות) :

  • כוסות אישיות לאפייה
  • 200 גרם אוראו טחונות
  • 6-7 תותים

חומרים למלית:

  • מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם מסקרפונה
  • חצי שקית אבקת אינסטנט וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר מומס

הוראות הכנה:

מלאו את הכוסות בשכבות לפי הסדר:

  1. שכבת עוגיות אוראו טחונות
  2. 2 ס"מ מלית גבינה
  3. כפית שוקולד מומס
  4. 2 ס"מ מלית גבינה
  5. פירורי אוראו
  6. קשטו מעל בחצי עוגיית אוראו וחצי תות שדה.

קישור למתכון המקורי בבלוג של אינס

יש לכם רעיון למתכון שמשלב עוגיות אוראו משלכם? אתם מוזמנים להכנס לעמוד ולשתף את המתכון!

אתם גם מוזמנים לעמוד הפייסבוק שלנו

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5