בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות ושוקולד

25 דקות
Prep: קל להכנה | בישול: ללא אפיה | מנות: 12 מנות

ללא ספק, את העוגות האישיות המציאו אנשים שאוהבים לשמור את מעדני האוראו שלהם קרוב לליבם ולא לחלוק עם אחרים! אינס שילת ינאי, מהבלוג "תיק אוכל" מוכיחה שגם עם אוראו זה עובד ובגדול. הבאנו עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות שוקולד, תותים ועוד המון הפתעות מתוקות מחכות לכם בפנים..

עוגת גבינה אישית פירורי עוגיות ושוקולד

רשימת המצרכים:

כוסות אישיות לאפייה

200 גרם אוראו טחונות

עוגיות שלמות או תותים לקישוט

חומרים למלית:

מיכל שמנת מתוקה

200 גרם גבינת מסקרפונה

חצי שקית אבקת אינסטנט וניל

3 כפות סוכר

100 גרם שוקולד מריר מומס

הוראות הכנה:

  1. מקציפים יחד את השמנת המתוקה, אבקת הפודינג, הגבינה והסוכר למלית הגבינה.
  2. ממיסים את השוקולד במיקרו.
  3. טוחנים את העוגיות.

הרכבה:

  1. שכבת פירורי אוראו
  2. 2 ס"מ מלית גבינה
  3. כפית שוקולד מומס
  4. 2 ס"מ מלית גבינה
  5. בפירורי אוראו
  6. קשטו מעל בחצי עוגיית אוראו או חצי תות שדה.

קישור למתכון המקורי בבלוג של אינס

יש לכם רעיון למתכון שמשלב עוגיות אוראו משלכם? אתם מוזמנים להכנס לעמוד ולשתף את המתכון!

אתם גם מוזמנים לעמוד הפייסבוק שלנו

[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות