בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה ניו יורק במתכון פשוט

30 דקות
Prep: קל | בישול: אפיה כ-60 דק' /הקפאה למשך חצי שעה | מנות: תבנית בקוטר 24 ס"מ

תחתית אוראו, מלית גבינה מתקתקה וציפוי שוקולד מענג... שונית וייס כותבת על החיים הטובים ומנדבת מתכון מושלם לעוגה... אנחנו רק הוספנו לה קצת אוראו!

עוגת גבינה ניו יורק עם תוספת מיוחדת של אוראו

מצרכים לתחתית האוראו:

150 גרם עוגיות אוראו

60 גרם חמאה

20 גרם קקאו

40 גרם סוכר

למלית:

חבילת ריקוטה

2 מכלים של שמנת חמוצה

4 ביצים

כפית תמצית וניל

כף קורנפלור גדושה

כוס סוכר

לציפוי:

150 גרם שוקולד מריר

150 שמנת מתוקה

הוראות הכנה:

תחתית האוראו:

  1. התחתית: רסקו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של חול לח. שטחו בתבנית בקוטר 24 ס"מ והקפיאו למשך חצי שעה. בינתיים חממו את התנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
  2. המלית: טרפו את הביצים בקערה, הוסיפו את הגבינות, השמנת, הסוכר, הקורנפלור ותמצית הווניל. ערבבו עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  3. האפיה: הוציאו את התבנית מהמקפיא ושפכו את התערובת עד לסוף התבנית (העוגה אינה תופחת ולכן אפשר למלא אותה עד הסוף).
  4. אפו בתנור על חום של 200 מעלות, למשך כ-10 דקות כדי לייצב את הקצוות. הנמיכו את החום ל-150 מעלות ואפו כ-50 דקות. כשהעוגה מוכנה היא יציבה בקצוות, אך רוטטת במרכזה (עיגול בין 7-10 ס"מ במרכז התבנית יישאר רוטט).
  5. השאירו את העוגה עוד כחמש דקות בתנור כבוי והוציאו החוצה לצינון.
  6. אופציונלי לקשט בגנאש עם חצאי אוראו.

קישור למתכון המקורי בבלוג של שונית

[ssba]
6 תגובות
  1. רינה

    הסרטון ממש עוזר להכנת העוגה

    Star
  2. אבי

    אלכס התרנגולים והפרות נועדו לאכילה ואל תבלבל את המוח

    Star
  3. שריי חן

    מעולה טעימה וקלת הכנה. שאפו

    Star
  4. חנה

    מה עם סוכר במלית ? דחוף!!!

    Star
  5. שרון

    במלית לא ציינתם שצריך שני מיכלים של גבינת שמנת 30% ולא ציינתם כוס סוכר.
    במתכון המקורי אליו אתם מפנים בקישור מצרכים אלו הם חלק מהמלית.

    Star
    • Oreo

      היי שרון,
      ציינו 2 מיכלי שמנת…

      Star

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות