בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה פילדלפיה ואוראו

25 דק'
Prep: בינוני | בישול: תבנית בקוטר 18 ס”מ ובגובה 10 ס"מ | מנות: 6 שעות במקרר

עוגת גבינה פילדלפיה ואוראו

שרית נובק -misspetel

המרכיבים לקלתית:

14 עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

70 גרם חמאה מומסת

למלית:

2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38%

1/2 כוס סוכר לבן

1 חבילה (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל

1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה

2 גביעים (300 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה

2 כפות פירורי אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני, חצויות

לגנאש שוקולד:

150 גרם שוקולד לבן

1/4 כוס  + 1 כף שמנת להקצפה 38%

25 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

  1. הקלתית: שמים עוגיות אוראו במעבד מזון וטוחנים לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
  2. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדופנות, עד לכ- 1/4 מגובהן.
  3. את הקלתית לא אופים ואין צורך בקירור במקרר. פשוט ישר מכינים את הקרם וממשיכים בהרכבת העוגה.
  4. המלית: בקערת מיקסר מקציפים שמנת להקצפה, סוכר, אינסטנט פודינג ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
  5. מוסיפים שמנת פילדלפיה ומערבבים לקרם אחיד. מוסיפים את פירורי האוראו ומערבבים.
  6. יוצקים מחצית מהקרם לתבנית מעל הקלתית. מסדרים מסביב לדופנות התבנית חצאי עוגיות אוראו ויוצקים מעל את שאר הקרם. מעבירים למקרר.
  7. הגנאש: ממיסים במיקרו שוקולד לבן עם 1/4 כוס שמנת להקצפה ומערבבים לקרם חלק ואחיד.
  8. ממיסים באופן דומה שוקולד מריר עם כף שמנת להקצפה.
  9. יוצקים את הגנאש הלבן על העוגה ומיישרים. יוצקים מעליו שלוליות מהגנאש המריר ומערבבים בעדינות בעזרת קיסם ליצירת מראה משוייש.

מעבירים למקרר ל-6 שעות עד להגשה

 

[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות