בלוג המתכונים של אוראו

עוגת קדאיף במילוי קרם גבינה ופיסטוק

תבנית מוארכת 10X30 ס”מ
המרכיבים:
לקדאיף:
200 גרם אטריות קדאיף
50 גרם חמאה
2/1 כוס (100 גרם) אבקת סוכר

למלית הגבינה:
1 + 3/1 גביעי (200 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה
2/1 פחית (200 גרם) חלב מרוכז ממותק
2 מכלים (500 מ”ל) שמנת להקצפה 38%
1 כף אבקת סוכר
2 כפות מחית פיסטוק
6 עוגיות אוראו במילוי וניל, טחונות דק

לעיטור:
50 גרם פיסטוקים קצוצים דק
עוגיות אוראו קראנצ'י ביס אורגינל

אופן ההכנה:

  1. חותכים את אטריות הקדאיף לרצועות באורך כ-5 ס”מ. ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את אטריות הקדאיף ואת אבקת הסוכר ומבשלים תוך כדי ערבוב כ 10-8 דקות, עד שהאטריות משחימות ומתקשות מעט. מסירים מהלהבה.
  2. מלית הגבינה: מערבבים היטב את גבינת הפילדלפיה עם החלב הממותק עד שמתקבל קרם חלק ואחיד. בקערת מערבל מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מאחדים בעדינות בין שתי הקערות (הקרם והקצפת). מחלקים את העיסה שהתקבלה לשני חלקים שווים. מערבבים חלק אחד עם מחית פיסטוק ואת החלק השני עם פירורי אוראו.
  3. הרכבת העוגה: מניחים שליש מכמות הקדאיף בתחתית התבנית ומהדקים. יוצקים מעל את קרם הפיסטוק ומיישרים. מכניסים את העוגה למקפיא ל-10 דקות להתייצבות חלקית. מפזרים מחצית מכמות הקדאיף שנותרה ומהדקים מעט. יוצקים מעל את הקרם עם פירורי האוראו ומסיימים בשכבה של יתרת הקדאיף. מפזרים מלמעלה פיסטוקים קצוצים ומכניסים למקפיא להתייצבות לכ-5 שעות. מעטרים בעוגיות אוראו קראנצ'י ביס ומגישים.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5