מה יותר טעים ממתכון לעוגת שוקולד? התשובה: מתכון לעוגת גבינה ושוקולד. המתכון הקלאסי עם תיחכום שיוסיף לקינוח טוויסט. בארה"ב אוראו צ'יזקייק הפך כבר למותג בפני עצמו ולו מגוון של סגנונות לעוגות גבינה המשלבות בתוכן אוראו.
קינוחי גבינה ואוראו – קסם קולינרי
המצרכים לבסיס:
150 גרם עוגיות אוראו
75 גרם חמאה
תבנית סיליקון שקעים עגולים
המצרכים לעוגה:
200 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינת מסקרפונה
350 גרם שמנת מתוקה
150 גרם סוכר
כפית תמצית וניל
100 גרם עוגיות אוראו
הוראות הכנה:
- הבסיס: פוררו את העוגיות, ערבבו עם חמאה מומסת וצרו שכבה דקה.
- העוגה: ערבבו את גבינת השמנת, המסקרפונה, תמצית הוניל והסוכר.
- הקציפו את השמנת והוסיפו לגבינות.
- הוסיפו עוגיות אוראו מעוכות.
- מזגו את התערובת על הבסיסים שהכנתם קודם.
- הקפיאו ל-6 שעות לפחות.
- ניתן לקשת לפני הגשה בקצפת ועוגיות אוראו.
★ יש לכם רעיון למתכון המשלב עוגיות אוראו, משלכם? היכנסו לעמוד ושתפו את המתכון!
[ssba]קטגוריה:
באיזה כלים השתמשתם כדי להכין את הצורה? כמה זמן להוציא את העוגות לפני ההגשה?
ניתן להשתמש בכוסות מיוחדות לקינוחים, יש בכל סופר
את העוגה יש להוציא כ-2-3 שעות לפני ההגשה