בלוג המתכונים של אוראו

אזני המן במילוי אוראו

אוראו
60 דקות

מיוחד לפורים: אזני המן במילוי אוראו! נראה בדיוק כמו אוזני המן המסורתיים במילוי פרג, אבל עם תחפושת קטנה, החלפנו את הפרג עם עוגיות אוראו! הפתעה שְמְחַה וצוהלת כבר מהביס הראשון.

אזני המן במילוי אוראו – משנכנס אוראו, מרבין בשמחה!

רשימת מכולת (להכנת 30 אוזני המן):

לבצק:

  • 380 גרם קמח לבן
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • קורט מלח (1/8 כפית)
  • 200 גרם חמאה קרה
  • 1 ביצה ועוד חלבון אחד
  • 30 מ"ל מים או חלב
  • 1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)

למילוי:

  • 1 חב' עוגיות אוראו(176 גרם) כתושות לפירורים במעבד מזון
  • 100 גרם חמאה

הוראות הכנה:

הבצק:

  1. ערבלו במערבל מזון את הקמח, אבקת האפיה, אבקת הסוכר והמלח בפולס קצר של 3 שניות.
  2. הוסיפו את החמאה (חתוכה לקוביות) וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הביצים ואת המים וערבלו לתערובת פירורית.
  3. הוציאו את הבצק ממערבל המזון, צרו ממנו כדור, עטפו בניילון נצמד וקררו למשך שעתיים לפחות.

הכנת המלית:

  1. המיסו את החמאה במיקרו והוסיפו לפירורי האוראו תוך כדי ערבוב.

רידוד:

  1. חלקו את הכדור לארבעה חלקים. רדדו את הבצק על משטח מקומח לעובי של 4-5 מ"מ.
  2. קרצו עיגולים והניחו במרכז העיגול חצי כפית של המלית. הרטיבו עם האצבע את חלקו החיצוני של עיגול הבצק במעט מים וקפלו למשולש.הדקו והניחו על התבנית.
  3. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה והכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 12-15 דקות.
  4. קררו ופזרו אבקת סוכר.

רוצים עוד מתכונים מיוחדים?
מילקשייק שוקולד אוראו
חטיפי אוראו ופצפוצי אורז
גלידת סאנדיי אוראו

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest
3 תגובות

להגיב על youval לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5