בלוג המתכונים של אוראו

בראוניז גבינה תותים ואוראו

בראוניג גבינה תותים ואוראו במיוחד לכבוד חג השבועות זה הזמן לנסות בבית...

בראוניז גבינה תותים ואוראו

מרכיבים לבראוניז:
200 גרם שוקולד מילקה אקסטרא קקאו (או שוקולד מריר)
150 גרם חמאה
150 גרם סוכר לבן
3 ביצים L
קורט מלח
3/4 כוס (100 גרם) קמח
16 עוגיות אוראו

מרכיבים למלית גבינה, תותים ואוראו:
1 גביע (225 גרם) גבינת שמנת

25% שומן בטמפרטורת החדר
50 גרם חמאה מומסת

1/3 כוס (70 גרם) סוכר
2 ביצים L
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כפות קמח
7-8 תותים, חתוכים לקוביות
8 עוגיות אוראו במילוי וניל, שבורות

אופן ההכנה:

  • בראוניז:מחממים תנור ל-175 מעלות. בקערה גדולה שמים יחד שוקולד וחמאה וממיסים במיקרוגל או בבן מארי. מוסיפים סוכר, ביצים ומלח וטורפים יחד לתערובת אחידה. מנפים פנימה קמח ומקפלים בעדינות בעזרת מרית רק עד שהתערובת אחידה. מעבירים את התערובת לתבנית משומנת ומשטחים לגובה אחיד. מסדרים עוגיות אוראו על גבי שכבת הבראוניז.
  • מלית גבינה, תותים ואוראו: בקערה בינונית שמים יחד גבינה, חמאה וסוכר ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה עד שהן נטמעות לחלוטין בתערובת. מוסיפים תמצית וניל וקמח ומערבבים לתערובת אחידה.
  • יוצקים את מלית הגבינה על גבי שכבת עוגיות האוראו ומפזרים מעל קוביות תותים ועוגיות אוראו שבורות.
  • אופים את הבראוניז במשך 30-40 דקות או עד שתערובת הגבינה מתייצבת אך עדיין מעט רוטטת במרכז. מצננים לחלוטין וחותכים לריבועים.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5