בלוג המתכונים של אוראו

גביניות אוראו

Oreo
60 דקות
| מנות: 30-36 יחידות קטנות

המרכיבים ל-30-36 יחידות קטנות:

לבצק:

2/1 3 כוסות (500 גרם) קמח

2 כפיות (10 גרם) שמרים יבשים

1/3 כוס (70 גרם) סוכר

100 גרם חמאה רכה

1 כוס (240 מ"ל) חלב

1 ביצה L

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

 

למלית גבינת השמנת והאוראו:

3 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה ORIGINAL

1.5 כוס (100 גרם) סוכר

1 ביצה L

1 חלמון

1 כפית תמצית וניל

3 כפות (30 גרם) קמח

4 כפות (40 גרם) אינסטנט פודינג וניל

8 עוגיות אוראו במילוי וניל, מרוסקות

 

להברשה:

1 ביצה L, טרופה

לזיגוג והגשה:

4-3 כפות אבקת סוכר

½-1 כפיות מים קרים

עוגיות אוראו מפוררות

אופן ההכנה:

 הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מרכיבי הבצק ולשים במהירות נמוכה 12-10 דקות, עד לקבלת בצק גמיש ורך. מתפיחים עד להכפלת הנפח (כשעה וחצי).

 המלית: בקערה בינונית מערבבים יחד את כל מרכיבי המלית, למעט העוגיות, לתערובת אחידה. מוסיפים את העוגיות המרוסקות ומערבבים בעדינות. שומרים את המלית בקירור עד השימוש.

 הרכבה: מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חלק לריבוע בגודל 28X28 ס"מ. חותכים את הבצק ל-16 ריבועים בגודל 7X7 ס"מ (או לגודל הרצוי). במרכז כל ריבוע מניחים כפית מתערובת הגבינה וסוגרים את ארבעת הקצוות כלפי מרכז הגבינית ומהדקים. חוזרים על הפעולות עם החלק השני של הבצק והמלית. מניחים את הגביניות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומתפיחים עד להכפלת הנפח.

 אפייה: מחממים תנור ל-175 מעלות. מברישים את הגביניות בביצה הטרופה ואופים 12-8 דקות (לגביניות גדולות יותר מאריכים את זמן האפייה), עד שהן זהובות וריחניות. מצננים.

 זיגוג סוכר: בקערה קטנה מערבבים אבקת סוכר ומים. בעזרת כפית או שק זילוף קטן מזלפים זיגוג על גבי הגביניות. מפזרים עוגיות מפוררות ומגישים.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5