קינוח נפלא, מרענן ואוורירי והבונוס...הקלות שבהכנה!
קינוח נפלא, מרענן ואוורירי והבונוס…הקלות שבהכנה!
החומרים ל-6 יח’ טארט אישי
בקוטר 10-12 ס”מ:
לבסיס:
2 חבילות עוגיות אוראו (352 גרם)
במילוי טעם שוקולד או וניל, טחונות
לפירורים דקים
100 גרם חמאה מומסת
למלית:
1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה, קרה
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
1 גביע (200 מ”ל) יוגורט 1.7% או 3%
2/1 מיכל גבינת שמנת 25% ומעלה
1 כפית גרידת לימון
1 כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
1 כוס מיקס פירות יער טריים
(אפשר גם קפואים)
לקישוט (לא חובה):
25 גרם שוקולד “מילקה” מגורר
אופן ההכנה:
- הכנת הבסיס: מערבבים היטב את פירורי העוגיות עם החמאה ומהדקים היטב לתחתיות ולדפנות התבניות. מעבירים למקפיא לכחצי שעה, עד להתייצבות.
- הכנת המלית: בקערת מערבל מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט, הגבינה, גרידת הלימון, תמצית הווניל ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עד לקבלת קרם אחיד ויציב. יוצקים את הקרם לתבניות בשכבה אחידה, מפזרים מעל את פירות היער ומצננים במקרר כשעתיים.
- ההגשה: מפזרים מעל שוקולד מגורר ומגישים
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג השבועות: