בלוג המתכונים של אוראו

טירמיסו פילדלפיה אוראו

25 דק'
Prep: קל | בישול: 4 שעות קירור | מנות: תבנית אינגליש קייק

טירמיסו פילדלפיה אוראו

שרית נובק -misspetel

המרכיבים למלית:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
3 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה, בטמפרטורת החדר
1/2 כוס אספרסו
1 קף ליקר רום
1/4 כוס סוכר
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס אבקת סוכר
עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

לקרם:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1 כף קפה נמס
2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:

אבקת קקאו

עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

אופן ההכנה:

המלית:

  1. שמים בקערת מערבל גבינת שמנת, תמצית וניל, רום וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה.
  2. מקציפים בקערה שמנת להקצפה ואבקת סוכר לקצפת רכה. מוסיפים את הקצפת לקערת הגבינות ומערבבים בתנועות קיפול.

הרכבת הטירמיסו:

  1. מסדרים עוגיות אוראו בתחתית תבנית ומרטיבים כל עוגייה בכפית אספרסו. יוצקים על העוגיות 1/3 מכמות המלית ומחליקים.
  2. מסדרים שכבת עוגיות נוספת, מרטיבים באספרסו, יוצקים מחצית מהמלית שנותרה, וחוזרים בפעם השלישית על כל התהליך (מסיימים בשכבת מלית).מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.

הקרם והקישוט:

  1. מקציפים בקערה שמנת להקצפה, אבקת סוכר וקפה נמס לקצפת רכה.
  2. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים על העוגה.
  3. מפזרים למעלה אבקת קקאו ומקשטים בעוגיות אוראו. מעבירים למקרר עד להגשה.

 

 

 

[ssba]

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות