בלוג המתכונים של אוראו

טירמיסו פילדלפיה אוראו

Oreo
25 דק' ללא זמן קירור

טירמיסו פילדלפיה אוראו

תבנית אינגליש קייק | דרגת קושי: קל | זמן הכנה: 25 דקות (ללא זמן קירור)

קרדיט מתכון וצילום: שרית נובק – misspetel

המרכיבים:

למלית:

3 גביעים (450 גרם) גבינת שמנת פילדלפיה, בטמפרטורת החדר

2 כפיות תמצית וניל
1 כף ליקר רום

1/4 כוס סוכר

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס אספרסו
עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

לקרם:

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38%
1 כף קפה נמס
2 כפות אבקת סוכר

לקישוט:

אבקת קקאו

עוגיות אוראו במילוי וניל או שוקו בראוני

 

אופן ההכנה:

המלית:

  1. שמים בקערת מערבל גבינת שמנת, תמצית וניל, רום וסוכר ומערבלים במהירות נמוכה.
  2. מקציפים בקערה שמנת להקצפה ואבקת סוכר לקצפת רכה.
    מוסיפים את הקצפת לקערת הגבינות ומערבבים בתנועות קיפול.

 

הרכבת הטירמיסו:
1. מסדרים עוגיות אוראו בתחתית תבנית ומרטיבים כל עוגייה בכפית אספרסו.
2. יוצקים על העוגיות 1/3 מכמות המלית ומחליקים.

  1. מסדרים שכבת עוגיות נוספת, מרטיבים באספרסו, יוצקים מחצית מהמלית שנותרה, וחוזרים בפעם השלישית על כל התהליך (מסיימים בשכבת מלית).
  2. מכניסים למקרר להתייצבות לכ-4 שעות.

 

הקרם והקישוט:

  1. מקציפים בקערה שמנת להקצפה, אבקת סוכר וקפה נמס לקצפת רכה.
  2. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר ומזלפים על העוגה.
  3. מפזרים למעלה אבקת קקאו ומקשטים בעוגיות אוראו. מעבירים למקרר עד להגשה.

 

 

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5