קינוח קריספי מתקתק וחגיגי, מושלם לצד גלידה
משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו
קינוח קריספי מתקתק וחגיגי, מושלם לצד גלידה
החומרים לכ-20 יחידות:
10 עלי פילו, מופשרים
תרסיס שמן
למלית:
1/2 חבילה (125 גרם) גבינת טוב טעם
1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת
25% ומעלה
1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר
3/4 כוס עוגיות אוראו מצופות שוקולד לבן או במילוי טעם וניל, טחונות דק
לקישוט:
אבקת סוכר
עוגיות אוראו במילוי טעם וניל, גרוסות לפירורים דקים
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
- המלית: מערבבים היטב את הגבינות ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את פירורי האוראו ומערבבים בעדינות עד להטמעתם בתערובת הגבינה.
- מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי, מתיזים עליו תרסיס שמן ומקפלים לחצי.
- בעזרת סכין חותכים את העלה המקופל לשניים כך שמתקבלים שני מלבנים.
- מניחים כף מהמלית בקצה המלבן ומקפלים לצורת משולש (כמו מעטפה) עד לקצה המלבן.
- מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות, עד להזהבה. מוציאים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומפזרים מעט פירורי אוראו.
- מומלץ להגיש חם עם גלידה ליד.
טיפ: אפשר להכין עד לשלב האפייה, לשמור במקרר ולאפות בסמוך למועד ההגשה.
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות