בלוג המתכונים של אוראו

משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו

Oreo
סגור לתגובות על משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו
40 דקות
בישול: 15 דקות

קינוח קריספי מתקתק וחגיגי, מושלם לצד גלידה

משולשי פילו מתוקים במילוי גבינה ואוראו

קינוח קריספי מתקתק וחגיגי, מושלם לצד גלידה  

החומרים לכ-20 יחידות:

10 עלי פילו, מופשרים

תרסיס שמן

למלית:

1/2 חבילה (125 גרם) גבינת טוב טעם

1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת

25% ומעלה

1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

3/4 כוס עוגיות אוראו מצופות שוקולד לבן או במילוי טעם וניל, טחונות דק

לקישוט:

אבקת סוכר

עוגיות אוראו במילוי טעם וניל, גרוסות לפירורים דקים

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
  • המלית: מערבבים היטב את הגבינות ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את פירורי האוראו ומערבבים בעדינות עד להטמעתם בתערובת הגבינה.
  • מניחים עלה של פילו על משטח עבודה נקי, מתיזים עליו תרסיס שמן ומקפלים לחצי.
  • בעזרת סכין חותכים את העלה המקופל לשניים כך שמתקבלים שני מלבנים.
  • מניחים כף מהמלית בקצה המלבן ומקפלים לצורת משולש (כמו מעטפה) עד לקצה המלבן.
  • מניחים בתבנית ואופים 15-20 דקות, עד להזהבה. מוציאים, בוזקים מעל אבקת סוכר ומפזרים מעט פירורי אוראו.
  • מומלץ להגיש חם עם גלידה ליד.

      טיפ: אפשר להכין עד לשלב האפייה, לשמור במקרר ולאפות בסמוך למועד ההגשה.

הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות

קרם-שניט אוראו ותותים 

פחזניות ממולאות קרם וניל ואוראו

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest