סוכריות על מקל ממתק מרנג ואוראו - מתכון מתוק ומרשים
מחפשים מתכון ליום הולדת שגם הילדים וגם המבוגרים מאוד יאהבו? קבלו מתכון קליל לסוכריות על מקל עם אוראו
מצרכים ל-6 יח’:
4 חלבונים בטמפ’ החדר
1 + 1/2 כוסות (300 גרם) סוכר
1 כפית חומץ
4-3 טיפות צבע מאכל טבעי בגוון שאוהבים
3 יח’ עוגיות אוראו מופרדות (רק העוגייה ללא המילוי)
6 מקלות עץ וסרט לקישוט
הכנה
1. חממו תנור ל-120 מעלות.
2. חממו את החלבונים והסוכר בבן מארי (סיר עם מים רותחים ובתוכו סיר קטן יותר) תוך כדי בחישה עד להמסת הסוכר (שימו לב שהסוכר לא נשרף).
3. יוצקים את החלבונים לקערת מערבל והקציפו במשך 6 דקות, הוסיפו חומץ וצבע מאכל והמשיכו להקציף כ-2 דקות נוספות, עד לקבלת קרם יציב.
4. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה והניחו את מקלות העץ בתבניות.
5. העבירו את הקרם לשקית זילוף ומזלפים בתנועה עגולה 6 עיגולים על התבניות כאשר המקל נשאר במרכז. מניחים עוגיית אוראו במרכז העיגול.
6. אפו כשעה עד שהמרנג יבש. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו כשעתיים נוספות או למשך לילה.
7. קשטו בסרט והגישו. בתיאבון
הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחגיגות יום הולדת:
עוגת שכבות אוראו צבעונית ומרשימה ליום הולדת
אם אתם יצירתיים ואוהבים אוראו, תוכלו לשתף אותנו במתכון עם אוראו משלכם! שתפו מתכון.