עוגת גבינה בציפוי אוראו, מגיע מהבלוג "אימהות אורבנית" של שלומית ויזנר פרבר. אנחנו מצידנו, כמובן, הוספנו את הטוויסט שלנו בעלילה, אולי תרצו לשבת בשביל זה: שילוב תחתית וציפוי עוגיות אוראו. התוצאה? מתוקה, טעימה, מיוחדת, מפתיעה ופשוט מושלמת. אנחנו מרגישים מחויבים להכין אתכם מראש: מדובר בעוגה שאי אפשר להפסיק "ליישר". אז שיהיה בהצלחה, אה זאת אומרת בתיאבון..
עוגת גבינה בציפוי אוראו
רשימת מצרכים לתחתית:
150 גרם עוגיות אוראו
60 גרם חמאה
20 גרם קקאו
40 גרם סוכר
למלית הגבינה:
750 גרם גבינה לבנה
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל.
6ביצים
לציפוי:
2 מכלים של שמנת חמוצה
2 כפות אבקת סוכר
70 גרם עוגיות אוראו קצוצות.
אופן ההכנה:
- התחתית: רסקו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של חול לח.
- שטחו בתבנית בקוטר 24 ס"מ והניחו במקפיא למשך חצי שעה.
- המלית: ערבבו את כל החומרים ושפכו מעל התחתית שהוצאה מהמקפיא.
- אפו כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות.
- ציפוי: ערבבו את כל חומרי הציפוי, שפכו על העוגה האפויה והחזירו לרבע שעה בתנור חם אך כבוי.
- הניחו את העוגה במקרר למשך לילה.
- לא להתפתות ולהוציא את העוגה לפני הזמן..
אם אהבתם את המתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו, נסו את המתכונים האלה:
עוגת גבינה חגיגית עם עוגיות אוראו
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה
[ssba]
קטגוריה: