עוגת הגבינת פירורים המסורתית של דנה ברזק עם תוספת עוגיות אוראו בדפנות ובטופ!
עוגת גבינה עם אוראו – המתכון קלאסי, הטעם מושלם!
רשימת מכולת:
חומרים לתחתית העוגה:
- 150 גרם אוראו
- 75 גרם חמאה
- חבילת אוראו
חומרים למוס גבינה ושוקולד לבן:
- 100 גרם שוקולד לבן
- שליש מיכל שמנת מתוקה
- 250 גרם גבינה לבנה
- 220 גרם גבינת שמנת
- 500 גרם שמנת מתוקה להקצפה
- 80 גרם אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס אבקת סוכר
חומרים לציפוי העוגה:
- עוד 150 גרם שמנת מתוקה
- 150 גרם שוקולד מריר
- עוגיות אוראו מצופות שוקולד
הוראות הכנה:
תחתית האוראו:
- טוחנים בבלנדר
- משטחים בתבנית 24 עגולה
- מצמידים לדפנו התבנית חצאי אוראו
מוס גבינה ושוקולד לבן:
- ממיסים את השוקולד בעדינות במיקרו עם שליש חבילת שמנת מתוקה
- מערבבים לתוך השוקולד המומס את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת
- בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ואבקת הסוכר
- מחברים את שתי המסות ומשטיחים בתבנית
- מכניסים למקפיא עד להקפאה מוחלטת
ציפוי העוגה:
- מרתיחים 150 גרם שמנת מתוקה.
- קוצצים את השוקולד המריר
- מפזרים את השוקולד על השמנת
- מערבבים עד להמסה מלאה
- יוצקים את ציפוי שוקולד העוגה
- מקשטים מעל בחצאי עוגיות אוראו מצופות שוקולד
קישור למתכון המקורי בעמוד הפייסבוק של דנה
טיפ: עוגיות אוראו מגיעות בשלל טעמים, תמיד אפשר לשלב או להחליף ביניהם.
אם אהבתם את המתכון הזה, תנסו את אלה:
עוגת גבינה חגיגית עם עוגיות אוראו
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה
יש לכם מתכון משלכם? שתפו אותנו!
עוגה פשוטה להכנה , תוצאה מדהימה אין מילים! מומלץ בטירוף