עוגת גבינה פירורי אוריאו ללא אפיה!
עוגת גבינה פירורי אוראו
קרין גורן
רשימת מצרכים:
3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
1/2 כוס (100 גר') סוכר
1 חב' (80 גר') אינסטנט פודינג וניל
500 גר' גבינת שמנת ניו יורק 30%
3 חב' אוריאו בציפוי שוקולד לבן
אופן ההכנה:
- הקציפו במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- סדרו בתבנית משומנת בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). ומרחו מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טחנו לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- פזרו את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חצו את העוגיות האחרונות ונעצו לקישוט בהיקף העוגה.
- קררון 4 שעות לפחות לפני הגשה.
- פרסו בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ונגבו בין חיתוך לחיתוך.
קטגוריה: