בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה פירורי אוראו – קרין גורן

עוגת גבינה פירורי אוריאו

מתכון חג מושלם של עוגת גבינה פירורי אוראו:

רשימת מכולת: (לתבנית בקוטר 24 ס"מ)

  • 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס (100 גר') סוכר
  • 1 חב' (80 גר') אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גר' גבינת שמנת ניו יורק 30%
  • 3 חב' אוריאו בציפוי שוקולד לבן

אופן ההכנה: 

  1. הקציפו במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
  2. סדרו בתבנית משומנת בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). ומרחו מעל את קרם הגבינה.
  3. במעבד מזון טחנו לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
  4. פזרו את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
  5. חצו את העוגיות האחרונות ונעצו לקישוט בהיקף העוגה. קררון 4 שעות לפחות לפני הגשה. פרסו בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ונגבו בין חיתוך לחיתוך.
שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5