בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה שוקולד לבן ואוראו

45 דקות
Prep: בינוני | בישול: אפיה בתנור כ-70 דק' /קירור במשך הלילה | מנות: תבנית עגולה בקוטר 20 ס"מ

כל יום הוא חגיגה אם מוסיפים אוראו. מדובר אולי בעוגה הלבנה והמושלמת לשבועות שאותה תרצו לנסות גם אם אתם אוהבים להכין עוגת גבינה במשך כל ימות השנה ויש לכם מתכון קבוע משלכם. כי עוגת שוקולד לבן ואוראו תמיד בא טוב, והאורחים? יעריצו אותך. מומלץ כמובן לבחור שוקולד לבן איכותי ובעל טעם עשיר ולהעניק מכה של חום ראשונית בתהליך האפייה: הגבירו את חום התנור ב-10 דקות האפייה הראשונות כדי לגבש את הנוזלים שבתבנית ולמצק את העוגה.

עוגת גבינה שוקולד לבן ואוראו מהירה ופשוטה להכנה

מצרכים לתחתית:

150 גרם עוגיות אוראו

60 גרם חמאה

20 גרם קקאו

35 גרם סוכר

להכנת המלית:

400 גרם גבינת שמנת

165 גרם סוכר

3 ביצים

כפית תמצית וניל איכותית

70 גרם שמנת מתוקה

150 שוקולד לבן מומס בבן מארי (ניתן גם במיקרוגל) עם 60 גרם שמנת מתוקה

לקרם וניל:

כוס חלב

מיכל שמנת מתוקה

חבילת אינסטנט פודינג וניל

200 גרם עוגיות אוראו טחונות

6 עוגיות אוראו מצופות בשוקולד

הוראות הכנה:

  1. הבסיס: ערבבו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חול לח.
  2. שטחו בתבנית בקוטר 20 ס"מ בשכבה אחידה ככל הניתן והקפיאו 1/2 שעה.
  3. הכנת המלית: ערבבו במיקסר את כל החומרים לפי הסדר, סננו ושפכו מעל התחתית הקפואה.
  4. חממו תנור ל-150 מעלות ואפו כ-70 דקות, עד לקבלת עוגה שהתייצבה אך מעט רוטטת במרכזה.
  5. קררו במקרר במשך לילה שלם.
  6. הכנת קרם וניל: הקציפו את כל המצרכים במיקסר בעזרת מטרפה עד לקבלת קצפת יציבה.
  7. שחררו את עוגת הגבינה בעדינות מהתבנית וצפו אותה בקרם.
  8. את דפנות העוגה המצופות בקרם, קשטו בעוגיות האוראו הטחונות, ואת חלקה העליון קשטו בחצאי עוגיות אוראו מצופות בשוקולד.

אהבתם את המתכון לעוגת גבינה שוקולד לבן ואוראו?
נסו את המתכונים: עוגת גבינה עם אוראו המתכון הקלאסי או עוגת גבינה חגיגית עם אוראו.

[ssba]
תגובה אחת
  1. איריס אמסלם

    במילה אחת פשוט אכזבה ממש….
    הרעיון יפה אבל דחוף תיקון למתכון איך שהיא יוצאת מהתנור היא פשוט נופלת אין שום דבר שייצב אותה

    Star

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5

מגוון מוצרי אוראו

עקבו אחרינו:

תפריט נגישות