בלוג המתכונים של אוראו

עוגת ופל בלגי

עוגת ופל בלגי - מתכון קל להכנה

עוגת ופל בלגי – ופל בלגי יכול להיות טעים גם כשהוא קר, והעוגה הזו, שבה הוא משולב בין שכבות עם קצפת וסירופ מייפל, היא הוכחה מתוקה במיוחד.

 

המרכיבים (לתבנית מלבנית קטנה 20X30 ס"מ):

2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)

1 כוס חלב (240 מ"ל)

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גר')

1 כוס סירופ מייפל + 1/2 כוס מים רותחים

2 חב' ופל בלגי קנוי (או 18 יח' תוצרת בית)

תרסיס שמן קנולה

אופן ההכנה: 

  1. במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, חלב ואינסטנט פודינג לקרם רך.
  2. בנפרד מערבבים סירופ מייפל ומים רותחים.
  3. מניחים ופלים בתחתית תבנית משומנת בתרסיס שמן ומטפטפים מעל שליש מכמות המייפל החם, להרטבה. מורחים מעל מחצית מהקרם.
  4. מכסים בוופלים, מטפטפים מעל שליש מכמות המייפל החם. מכסים בקרם שנשאר, מכסים בוופלים ומטפטפים מעל את השליש הנותר מהמייפל החם.
  5. מכסים ומעבירים למקרר לשעתיים. אם רוצים, מקשטים מעל לפני ההגשה (במייפל, בסירופ שוקולד, פירורי עוגיות וכו'). מגישים קר.

רק בשבילך עוד כמה מתכונים מהירים ופשוטים נוספים שכיף להכין עם הילדים:

מתכון מהיר למוס שוקולד ואוראו.

מתכון מהיר לשוקולד עם אוראו שקדים וחמוציות.

מתכון מהיר לגלידת סאנדיי אוראו.

מתכון מהיר לעוגיות אוזני פיל במלית חלווה ואוראו.

יש לך רעיון למתכון מהיר להכנה ומדהים במראה? שתפו אותנו כאן!

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5