בלוג המתכונים של אוראו

קאפקייקס עוגת גבינה ואוראו

קאפקייקס עוגת גבינה ואוראו, חטאים מתוקים ששוים כל ביס. חשבנו עליכם כשהכנו את המתכון ורצינו להקל את ההכנה, אז המתכון קליל ופשוט מאוד. מושלם לאירועים מיוחדים, ימי הולדת, ארוחות משפחתיות, חגים, שבועות, או המאורע האהוב עלינו, קפה של בוקר עם קאפקייק בצד.

קאפקייקס עוגת גבינה ואוראו

רשימת מכולת (לכ-15 קאפקייקסים):

  • 21 עוגיות אוראו, 15 שלמות ו-6 שבורות לקישוט
  • 2 קופסאות גבינת שמנת, בטמפרטורת החדר
  • ½ כוס סוכר
  • 2 ביצים, בטמפרטורת החדר
  • ½ כוס שמנת חמוצה
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  1. חממו את התנור ל-130 מעלות. רפדו 2 תבניות קאפקייקס ב-15 מנג’טים, והניחו עוגייה שלמה בתחתית כל מנג’ט
    קחו לכם כמה עוגיות נוספות, כי התערובת עשויה להספיק לקצת יותר מ-15 קאפקייקס.
  2. בקערה גדולה, הקציפו בעזרת מיקסר חשמלי את גבינת השמנת עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית יחסית
    ניתן אף להצטייד מראש בגבינת שמנת מוקצפת.
  3. הוסיפו את הסוכר, והקציפו עד שהוא נבלע לחלוטין בגבינה.
  4. הוסיפו את הוניל והביצים וערבבו היטב.
  5. הוסיפו את השמנת החמוצה והמלח והמנעו מלערבב יתר על המידה.
  6. קפלו פנימה את שברי העוגיות.
  7. חלקו את התערובת בצורה שווה בין השקעים המרופדים. מלאו כל שקע כמעט עד הסוף
    ★ הקאפקייקס לא יתפחו, אז אין ממה לחשוש
  8. אפו עד שתערובת הגבינה מתייצבת (במשך כ-22 דקות).
  9. הוציאו את הקאפקייקס מהתנור והניחו בצד שיצטננו.
  10. שמרו במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.
     הקאפקייקס ישמרו בקופסה אטומה במקרר עד 4 ימים או בפריזר לחודש (העבירו למקרר להפשרה לילה לפני ההגשה).

לעוד מתכונים מיוחדים:
גלידת סאנדיי ואוראו
גלידת קוקילידה של אוראו
עוגת גלידה אוראו

מוזמנים גם לעמוד הפייסבוק שלנו.

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5