בלוג המתכונים של אוראו

קרם-שניט אוראו ותותים – קינוח לחג שבועות

Oreo
סגור לתגובות על קרם-שניט אוראו ותותים – קינוח לחג שבועות
40 דקות
בישול: הקפאה שעתיים לפחות

הקינוח שתמיד מצליח להפתיע את האורחים, והפעם - השילוב של גבינות, אוראו ופירות פשוט מושלם!

קרם-שניט אוראו ותותים

הקינוח שתמיד מצליח להפתיע את האורחים, והפעם – השילוב של גבינות, אוראו ופירות פשוט מושלם!

 תבנית חד פעמית מאורכת

החומרים:

250 גרם בצק עלים מופשר

4 כפות סוכר

למלית:

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

500 גרם גבינת מסקרפונה

1/2 שקית (50 גרם) אבקת סוכר 

4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

200 גרם תותים חתוכים לקוביות 

1/2 חבילה (88 גרם) עוגיות אוראו

במילוי טעם וניל, טחונות גס

לציפוי והקישוט:

2 כפות אבקת סוכר

200 גרם תותים שלמים

1/2 כוס פטל או אוכמניות

עוגיות אוראו מצופות שוקולד, חצויות

*אפשר לגוון בהתאם לפירות העונה כמו: שזיפים, דובדבנים, משמשים ועוד. 

 אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  • חותכים מהבצק מלבן בגודל 20/30 ס”מ ומניחים בתבנית. מחוררים בעזרת מזלג את הבצק (כדי שלא יתפח), מפזרים מעל את הסוכר ואופים כ-20 דקות, עד להזהבת הבצק. מוציאים ומצננים.
  • עוטפים היטב בניילון נצמד את דפנות התבנית. חותכים בעזרת סכין חד את הבצק האפוי לשני מלבנים בגודל התבנית המאורכת.
  • מניחים בתחתית התבנית מלבן בצק אחד.
  • בקערת מערבל מקציפים את השמנת והגבינה, מוסיפים את אבקת הסוכר והפודינג ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. מוסיפים את התותים ופירורי האוראו ומקפלים בתנועות עדינות. יוצקים לתבנית מעל הבצק ומיישרים. מניחים מעל את מלבן הבצק הנוסף ומעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.
  • הציפוי וההגשה: בסמוך להגשה בוזקים מעל אבקת סוכר, מסדרים את התותים, פירות היער וחצאי האוראו ומגישים.

 הנה הצעות לעוד כמה מתכוני אוראו מושלמים לחג שבועות 

פחזניות ממולאות קרם וניל ואוראו

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest