עוגת גבינה פירורי אוריאו
מתכון חג מושלם של עוגת גבינה פירורי אוראו:
רשימת מכולת: (לתבנית בקוטר 24 ס"מ)
- 3 מכלים (750 מ"ל) שמנת מתוקה
- 1/2 כוס (100 גר') סוכר
- 1 חב' (80 גר') אינסטנט פודינג וניל
- 500 גר' גבינת שמנת ניו יורק 30%
- 3 חב' אוריאו בציפוי שוקולד לבן
אופן ההכנה:
- הקציפו במיקסר שמנת מתוקה, סוכר, אינסטנט פודינג וגבינה לקרם יציב.
- סדרו בתבנית משומנת בצפיפות שכבה של עוגיות מצופות (שלמות). ומרחו מעל את קרם הגבינה.
- במעבד מזון טחנו לפירורים דקים כמעט את כל העוגיות שנשארו (שומרים 7-6 עוגיות שלמות לקישוט).
- פזרו את הפירורים מעל הקרם בתבנית.
- חצו את העוגיות האחרונות ונעצו לקישוט בהיקף העוגה. קררון 4 שעות לפחות לפני הגשה. פרסו בעזרת סכין שטובלים במים רותחים ונגבו בין חיתוך לחיתוך.
קטגוריה: