בלוג המתכונים של אוראו

חיתוכיות בצק פריך עם ממרח שוקולד, שברי שוקולד לבן ואוראו

מתכון מהיר ופשוט לקינוחי חיתוכיות בצק פריך עם ממרח שוקולד, שברי שוקולד לבן ושברי עוגיות אוראו מיוחדות וכיפיות שיבואו טוב עם הקפה של הבוקר או לאירוח של חברים שישארו עם חיוך גם אחרי שילכו !

חיתוכיות בצק פריך עם ממרח שוקולד, שברי שוקולד לבן ושברי עוגיות אוראו !

רשימת מכולת:

לבצק:

  • 3.5 כוסות קמח.
  • 1 כפית אבקת אפייה.
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות.
  • ביצה אחת.
  • חצי כוס סוכר

לפיזור מעל הבצק:

  • 4 כפות ממרח שוקולד חלב.
  • 100 גרם שוקולד לבן חתוך לחתיכות קטנות.
  • 8 עוגיות אוראו שבורות לחתיכות.

הוראות הכנה:

  1. מניחים במיקסר על וו גיטרה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והחמאה (אם אין מיקסר ניתן ללוש ביד).
  2. מוסיפים את הביצה (אם הבצק עדיין לא התגבש מוסיפים ביצה נוספת).
  3. משטחים רבע מכמות הבצק בתוך שקית קטנה ומקפיאים.
  4. את שארית הבצק משטחים בתבנית בידיים רטובות ומצננים כחצי שעה במקרר.
  5. לאחר הצינון, מורחים על הבצק את ממרח השוקולד ומפזרים את השוקולד הלבן ושברי העוגיות במרווחים מעל ממרח השוקולד.
  6. מוציאים את השקית עם הבצק הקפוא ובעזרת פומפייה גסה מגרדים את הבצק מעל המאפה בפיזור.
  7. מכניסים את המאפה לתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שהופך זהוב.
  8. מצננים וחותכים לקוביות (לשמור בקופסא אטומה).

לחצו פה למידע על מידות ומשקלים.

אם אהבתם את המתכון הזה , הציצו כאן – מתכוני אוראו מיוחדים לאירועי ימי הולדת ולשאר ימים שמחים:

מתכון לפחזניות אוראו.

מתכון למגדלי פנקייק אוראו עם בננות ומייפל.

מתכון לכדורי אוראו מצופים שוקולד מילקה.

מתכון לחטיפי אוראו ופצפוצי אורז.

יש לכם מתכונים משלכם המשלבים בתוכם אוראו? שתפו אותנו כאן!

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5