בלוג המתכונים של אוראו

פחזניות אוראו

אוראו
35 דקות

פחזניות, פרופיטרולים, לא משנה איך תקראו לזה כל עוד תוסיפו לזה אוראו - המתכון שלכם מושלם. מתכון מהיר וקל לפחזניות עם קרם אוראו!

פחזניות אוראו

(מתכון ל-15 פחזניות)

רשימת מכולת:

בצק:

  • 1 כוס חלב
  • 1 כוס מים
  • 200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • קורט מלח
  • כף סוכר
  • 2 כוסות קמח
  • 9 ביצים
  • 15 עוגיות אוראו טחונות

קרם גבינה ואוראו:

  • 250 גרם גבינת שמנת
  • חבילת אינסטנט פודינג
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 75 גרם אוראו טחון

הוראות הכנה:

  1. הרתיחו בסיר את כל המצרכים (למעט הקמח, הביצים והעוגיות), עד שכל החמאה נמסה והתערובת רותחת.
  2. הוסיפו את הקמח תוך כדי ערבוב בכף עץ.
  3. הנמיכו את האש והמשיכו לבחוש עד שהמסה תתנתק מדפנות הסיר.
  4. העבירו לקערת המיקסר עם וו גיטרה, ותוך כדי הערבוב, הוסיפו בהדרגה את הביצים.
  5. העבירו את התערובת לשק זילוף עם צנתר כוכבי רחב.
  6. על תבנית עם נייר אפיה, זלפו את הפחזניות במרחק 2 ס"מ אחת מהשנייה, ופזרו מעליהן את עוגיות האוראו הטחונות.
  7. אפו ב-170 מעלות למשך כ-25 דקות.
  8. לא להתפתות לפתוח את התנור לפני הזמן על מנת שהבצק יספיק להתייצב

הכנת הקרם:

  1. הקציפו את כל החומרים בעזרת מטרפה במיקסר עד לקבלת קצפת יציבה. קפלו פנימה בערבוב ידני את עוגיות האוראו הטחונות.
  2. העבירו את הקרם לשק זילוף עם צנטר כוכבי. לאחר שהפחזניות התקררו, חצו אותן ומלאו בקרם.

עוד כמה מתכונים שיכולים לעניין אתכם:

טראפלס אוראו

עוגת גבינה אישית עם פירורי עוגיות ושוקולד

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest
2 תגובות
  1. מיטל

    עוגה מדהימה אני יאמץ את המתכון בשבוע הבא או הזה

    Star

להגיב על דנה לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5