בלוג המתכונים של אוראו

עוגת גבינה בציפוי אוראו

עוגת גבינה בציפוי אוראו, מגיע מהבלוג "אימהות אורבנית" של שלומית ויזנר פרבר. אנחנו מצידנו, כמובן, הוספנו את הטוויסט שלנו בעלילה, אולי תרצו לשבת בשביל זה: שילוב תחתית וציפוי עוגיות אוראו. התוצאה? מתוקה, טעימה, מיוחדת, מפתיעה ופשוט מושלמת. אנחנו מרגישים מחויבים להכין אתכם מראש: מדובר בעוגה שאי אפשר להפסיק "ליישר". אז שיהיה בהצלחה, אה זאת אומרת בתיאבון..

עוגת גבינה בציפוי אוראו

רשימת מכולת:

חומרים לתחתית אוראו:

  • 150 גרם עוגיות אוראו
  • 60 גרם חמאה
  • 20 גרם קקאו
  • 40 גרם סוכר

חומרים למלית הגבינה:

  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1/2 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל.
  • 6ביצים

חומרים לציפוי :

  • 2 מכלים של שמנת חמוצה
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 70 גרם עוגיות אוראו קצוצות.

אופן ההכנה:

לתחתית אוראו:

  1. רסקו את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם של חול לח.
  2. שטחו בתבנית בקוטר 24 ס"מ והניחו במקפיא למשך חצי שעה.

מלית הגבינה:

  1. ערבבו את כל החומרים ושפכו מעל התחתית שהוצאה מהמקפיא.
  2. אפו כ-50 דקות בתנור שחומם מראש ל- 150 מעלות.

לציפוי:

  1. ערבבו את כל חומרי הציפוי, שפכו על העוגה האפויה והחזירו לרבע שעה בתנור חם אך כבוי.
  2. הניחו את העוגה במקרר למשך לילה.
  3. לא להתפתות ולהוציא את העוגה לפני הזמן..

אם אהבתם את המתכון לעוגת גבינה בציפוי אוראו, נסו את המתכונים האלה:

עוגת גבינה חגיגית עם עוגיות אוראו
עוגת מוס תות גבינה ואוראו
עוגת גבינה עם אוראו ופסיפלורה

 

שתפו מתכון זה:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePin on Pinterest

השאירו תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*

1 2 3 4 5